gradina cu flori
Garoafe roz angro
Cod furnizor: ART-41
Categorie: Garoafe
Цвет:
ОТ 18 MDL

Зарегистрируйтесь или войдите, чтоб видеть цену
Descriere

Garoafe roz angro in Moldova

O garoafă roz se bazează pe o pagină deschisă a unei cărți sfinte. Garoalele roz au fost cultivate în mod intenționat de mii de ani. Grecii vechi au folosit florile în coroane ceremoniale, de unde rezultă numele "garoafa", asemănătoare cu coronarea. Roma antică a folosit, de asemenea, florile în tribute către zeități. Fiecare culoare a garoafei - de la roșu până la alb strălucitor - are un înțeles propriu, deși garoafe roz au apărut în mai multe referințe literare și istorice.

O legendă a susținut că garoafele roz au înflorit în timpul și după moartea lui Isus Hristos, o figură proeminentă în religiile creștine. Garoalele au fost folosite nu doar pentru a transmite sensul. Florile au fost, de asemenea, folosite pentru a crea poțiuni de vindecare, coloranți și arome pentru mâncare și băuturi spirtoase.

În limba originală europeană a florilor, femeile au primit garoafe de orice culoare pentru a simboliza noroc. Astăzi, floarea este simbolul național al Sloveniei pentru a reprezenta dragostea pentru nou-născuții. Garoafa este, de asemenea, floarea de stat din Ohio, și este floarea de naștere pentru luna ianuarie.

În vremurile moderne, garoafa a devenit un simbol pentru Ziua Mamei pentru a reprezenta dragostea de neuitat sau de neuitat. Florile de trandafiri înseamnă "Nu te voi uita niciodată", de aceea au devenit populare ca cadou sau decorare pentru Ziua Mamei.

Produs recomandat
ID - ART-30
ОТ 22 MDL
ID - ART-31
ОТ 22 MDL
ID - ART-26
ОТ 32 MDL
ID - ART-39
ОТ 18 MDL
ID - ART-40
ОТ 18 MDL
ID - ART-41
ОТ 18 MDL