gradina cu flori
Lalele portocalii angro
Cod furnizor: ART-34
Categorie: Lalele
Цвет:
ОТ 27 MDL

Зарегистрируйтесь или войдите, чтоб видеть цену
Descriere

Lalele portocalii angro in Moldova

Laleaua – Tulipa – este originară din sudul Europei, nordul Africii și Asia, din Anatolia și Iran, până în China și Japonia. Zonele cele mai diversificate în ceea ce privește speciile de lalele sunt Munții Pamir, Munții Hindu Kush și stepele din Kazakhstan. Deși în prezent țara lalelelor este considerată Olanda, aceasta nu este nici pe departe țara de origine a acestor minunate flori. Numele de tulipa vine din persană și înseamnă turban, făcând referire la forma florilor de lalea.

Încă din secolul XVI însă, Olanda este renumită pentru cultivarea lalelelor. În anul 1593, Charles de lEcluse, unul dintre cei mai cunoscuți botaniști și horticultori din Europa, înființase la Universitatea din Leiden o grădină botanică vestită, printre ale cărei atracții se numără și colecția sa de lalele. Bulbii fuseseră procurați din Turcia, cu ceva timp în urmă, prin intermediul unui ambasador la curtea sultanului Soleiman Magnificul.

Lalele portocalii - simbolizând afecțiunea și căldura sufletească, lalelele portocalii sunt potrivite atunci când vrei să oferi un cadou unei persoane cu care ai o relație foarte apropiată. Portocaliul este și culoarea energiei pozitive, așa că lalelele portocalii sunt perfecte pentru a aduce un zâmbet și un plus de optimism cuiva drag.

Produs recomandat
ID - ART-30
ОТ 22 MDL
ID - ART-31
ОТ 22 MDL
ID - ART-26
ОТ 32 MDL
ID - ART-39
ОТ 18 MDL
ID - ART-40
ОТ 18 MDL
ID - ART-41
ОТ 18 MDL